Her forleden, lavede jeg en rigtig lækker, asiatisk ret til aftensmad. Både Simon og jeg er ved at være liiiidt trætte af julemad, og vi går begge ret meget op i at spise sundt, så derfor endte lillejuleaften altså med denne ret. Den er super nem at lave, og så smager det bare virkelig godt, med lækre, friske ingredienser :)
Du skal bruge:
- Oksekød (hvis du ikke kan finde noget i strimler, kan du sagtens købe bøffer, som du selv skærer :))
- 250 g friske champignon
- En lille klump friskhakket ingefær
- 3 fed hvidløg, hakket
- En pose østerssauce
- 2 dl vand
- Olie til stegning
- Fuldkornsnudler
Det gør du:
- Sæt vand til nudlerne til at koge.
- Skær champignoner i kvarte, hak ingefær og hvidløg
- Varm en pande med lidt olie op
- Når panden er varm, hæld champignon, ingefær og hvidløg på panden og brun lidt
- Hæld kødet på panden, og steg det til det er brunt
- Hæld østerssaucen i blandingen
- Tilsæt de 2 dl vand i retten, og rør lidt rundt
- Når nudlerne er færdigkogte, hæld vandet fra og hæld ned til resten af gryderetten
Et voila, en rigtig nem ret, som også er rigtig sund! - Den skal i hvert fald laves igen herhjemme! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar