torsdag den 3. maj 2012

Thailandske kødboller i rød karry

Denne ret smagte bare helt vildt godt. Herhjemme er vi vilde med asiatisk mad, og den var derfor et hit - alt blev spist op. :D 
Du skal bruge:
  • 400 g hakket kyllingekød
  • Rød karry pasta (kan købes i Føtex)
  • Salt og peber
  • Hvedemel
  • Olie til stegning
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 pose østerssauce (kan købes i Føtex)
  • Lidt almindeligt mælk (men det er fordi jeg ville have mere sauce, end der blev af én kokosmælk. man kan sikkert også købe 2 kokosmælk og bruge det:))
Det gør du:
  1. Først skal kødbollerne laves: Hæld farsen i en skål, tilsæt 1½ tsk rød karry samt lidt salt. Ælt, så det bliver most sammen. Form kødboller i den størrelse du ønsker. 
  2. Tril kødbollerne i lidt hvedemel, og steg dem på en pande i olie, til de er gennemstegt.
  3. Hæld olien af panden. Hæld kokosmælk på, tilsæt 2½ tsk rød karry, 2 spsk østerssauce, mælk og salt og peber. Få saucen i kog i et par minutter.
  4. Tilsæt kødboller og server med ris til. 

Jeg bagte også nogle gulerødder i ovnen til - for at have lidt grønt til :)


Ingen kommentarer: