søndag den 2. oktober 2011

Mini cheesecakes med jordbær

Ja, jeg elsker jo kage. Derfor synes jeg, at den første opskrift på min nye madblog, skal være min yndlingskage - nemlig mini cheesecakes med jordbær!


Du skal bruge:
til bunden
♥ 250 g kiks med chokolade
♥ 50 g Becel (eller alm smør)
♥ 2 spsk sukker
♥1½ tsk kanel

- Cheesecakeblandingen:
♥ 200 g Philadelphia light
♥150 g sukker
♥ Et skvæt salt
♥ 2 tsk vanilje
♥ 3 store æg
♥ 1 dl. fedtfattig fløde

♥ Muffinforme
♥ Jordbær til pynt


Fremgangsmåde:
1. Put kiksene i en pose og slå på dem med en kagerulle, så de smuldrer.
2. Smelt smørret og bland det med kiksene, sukkeren og kanelen. 
3. Put en spiseske af blandingen ned i hvert hul i muffinformen, og bag ved 180 grader, i 5 minutter.

4. Piske Philadelphia i ca. 20 sekunder. Pisk salt, sukker og vanilje i blandingen.
5. Tilføj ét æg af gangen, og pisk efter hvert æg.
6. Tilføj fløden og stop med at piske, når blandingen er pisket sammen.
7. Hæld massen ud over kiksebundende i muffinformene, og bag i 20-25 minutter på 145 grader
- tjek ofte det sidste stykke tid. Kagerne er færdige, når osteblandingen er som en fast budding.

Skal stå i køleskabet i mindst 4 timer, og gerne natten over.

8. Pynt med jordbær på toppen!







Ingen kommentarer: