Jeg har lige haft fødselsdag, og lavede derfor i fredags fødselsdagsmiddag for nogle piger. Menuen bestod af Bruschetta, ovnstegte kødboller i stærk tomatsovs og pærecrumble. To af retterne har I jo fået opskriften på, men her kommer lige opskriften på kødbollerne, som smagte rigtig dejligt :)
Du skal bruge:
- 500 g hakket oksekød
- 200 g hytteost
- 1 æg
- 2 spsk rasp
- 2 knuste fed hvidløg
- Salt og peber
- 1 hakket løg
- 2 spsk stødt chili
- 2 dåser hakket tomat
- 1 dl vand
- Pasta
Det gør du:
1. Bland kød, rasp, æg, hytteost, hvidløg og salt og peber sammen til en fars. Lad det hvile i køleskabet i 15 minutter.
2. Lav små boller af farsen og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.
3. Steg det hakkede løg brunt
4. Tilsæt tomat, chili og vand.
5. Smag til med salt og peber
- Server med pasta :-)
6. Bland de stegte kødboller i sovsen, og
Ingen kommentarer:
Send en kommentar