Quiche Lorraine er egentlig bare et fransk ord, for tærte med bacon og ost. Det smager virkelig godt, og så er det super nemt at lave. :)
Du skal bruge:
- Tærtebund (jeg køber den bare - det smager ligeså godt:))
- Bacon
- 3 æg
- 2 dl cremefraiche
- 75 g mozarella
Det gør du:
1. Bred tærtebunden ud i tærtefadet, og forvarm denne på 200 grader i ca. 15 min.
2. Steg bacon - det behøver ikke være gennemstegt, da det bliver færdigt i ovnen
3. Bland æg og creme fraiche sammen, pisk. Bland osten i.
4. Tag tærtebunden ud, hæld bacon i bunden og hæld æggemassen ud over.
5. Bag ved 200 grader i ca. 20 minutter - eller til æggemassen er fast, og tærten er gylden.
Server med grøntsagsstænger, for at få noget "friskt" til retten.
1 kommentar:
NUMME NUM! :D Lækker opskrift. Jeg prøvede den, dog puttede jeg løg og broccoli i. Det smager dog himmelsk. :D
Send en kommentar