tirsdag den 17. april 2012

Kyllingefarsbrød med parmesan

Fandt denne opskrift her, og syntes at den så fantastisk lækker ud. Det blev derfor aftenens valg af aftensmad :)
Det skal du bruge:
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1 hakket løg
  • 2 fed revet hvidløg
  • 1 æggehvide
  • En stor håndfuld friskrevet parmesanost
  • 2 dl rasp
  • Et skvæt tørret basilikum
  • Salt og peber
  • 1 frisk mozarella
  • 1 tomatsovs
Det gør du:
  1. Bland kyllingekød, løg, hvidløg, parmesan, æggehvide, basilikum, rasp og salt og peber til en dej.
  2. Form et eller to farsbrød i et fad
  3. Hæld tomatsovs ud over farsbrødet
  4. Bag ved 200 grader i ca. 15 minutter. 
  5. Tag farsbrødet ud, skær mozarella i skiver og kom ovenpå farsbrødet
  6. Bag igen i 10 minutter
Jeg serverede ris til, og det fungerede super godt :)

Ingen kommentarer: