mandag den 2. april 2012

Spareribs med rösti og guacamole

I dag havde jeg lyst til spareribs, men syntes det skulle være sundere end med sovs til. Jeg valgte derfor at lave hjemmelavet rösti og guacamole til. Det fungerede super godt sammen, og smagte yummi :)

Du skal bruge:
  • 1 pakke spareribs fra Jensens (vi købte dog 2, da min lille mand spiser ret meget;))
  • ca. 500 g kartofler
  • 1 løg
  • 1 æg
  • Salt & peber
  • 2 avocado
  • 2 spsk cremefraiche (9%)
  • Et skævt citronsaft
  • Et skvæt hørfrøolie
  • Lidt paprika 
Det gør du:
  1. Skræl kartoflerne og løget.
  2. Riv begge dele ned i en skål. Tilsæt et æg og salt og peber. Bland det sammen. (Jeg tilsatte også lidt fetaost:))
  3. Mos de to avocadoer i en skål. Tilsæt cremefraiche, hørfrøolie, citronsaft, paprika og salt og peber.
  4. Tænd for ovnen på 220 grader, og når den er varm - sæt spareribs ind.
  5. Varm en pande op med rapsolie i. Form små "frikadeller" af kartoffelblandingen. Steg til de er møre, og gyldne.
Et voila! :)

Ingen kommentarer: