søndag den 25. december 2011

Lynstegt oksekød i østerssauce

Her forleden, lavede jeg en rigtig lækker, asiatisk ret til aftensmad. Både Simon og jeg er ved at være liiiidt trætte af julemad, og vi går begge ret meget op i at spise sundt, så derfor endte lillejuleaften altså med denne ret. Den er super nem at lave, og så smager det bare virkelig godt, med lækre, friske ingredienser :)

Du skal bruge:
  • Oksekød (hvis du ikke kan finde noget i strimler, kan du sagtens købe bøffer, som du selv skærer :))
  • 250 g friske champignon
  • En lille klump friskhakket ingefær
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • En pose østerssauce
  • 2 dl vand
  • Olie til stegning
  • Fuldkornsnudler
Det gør du:
  • Sæt vand til nudlerne til at koge.
  • Skær champignoner i kvarte, hak ingefær og hvidløg
  • Varm en pande med lidt olie op
  • Når panden er varm, hæld champignon, ingefær og hvidløg på panden og brun lidt
  • Hæld kødet på panden, og steg det til det er brunt
  • Hæld østerssaucen i blandingen
  • Tilsæt de 2 dl vand i retten, og rør lidt rundt
  • Når nudlerne er færdigkogte, hæld vandet fra og hæld ned til resten af gryderetten
Et voila, en rigtig nem ret, som også er rigtig sund! - Den skal i hvert fald laves igen herhjemme! :)

Ingen kommentarer: