onsdag den 26. oktober 2011

Hjemmelavet coleslaw


I går lavede jeg hjemmelavet coleslaw, som tilbehør til vores aftensmad. Kål er springfyldt med vitaminer, og hvis man ønsker at tabe sig er det også rigtig godt at spise meget kål (meeeeen, det var nu ikke derfor vi fik det ;) )

Du skal bruge:
  • 300 g revne gulerødder
  • Et kvart hvidkål
  • 2 dl creme fraiche (gerne fedtfattigt)
  • ½ citron
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber efter behov
Det gør du:
1. Skræl og riv gulerødderne ned i en skål. Skær kålen i strimler ned til gulerødderne. 
2. Tag en anden skål, hvor du putter creme fraiche i. Pres citron ned til creme fraiche, og rør rundt.
3. Kom sukker, salt og peber i dressingen og smag til.
4. Bland dressingen sammen med grøntsagerne.


Et voila. Mmh, et dejligt friskt alternativ til sovs ;)

Ingen kommentarer: