søndag den 16. oktober 2011

Ovnstegte kødboller i stærk tomatsovs

Jeg har lige haft fødselsdag, og lavede derfor i fredags fødselsdagsmiddag for nogle piger. Menuen bestod af Bruschetta, ovnstegte kødboller i stærk tomatsovs og pærecrumble. To af retterne har I jo fået opskriften på, men her kommer lige opskriften på kødbollerne, som smagte rigtig dejligt :)

Du skal bruge:
  • 500 g hakket oksekød
  • 200 g hytteost
  • 1 æg
  • 2 spsk rasp
  • 2 knuste fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 hakket løg
  • 2 spsk stødt chili
  • 2 dåser hakket tomat
  • 1 dl vand
  • Pasta
Det gør du:
1. Bland kød, rasp, æg, hytteost, hvidløg og salt og peber sammen til en fars. Lad det hvile i køleskabet i 15 minutter.
2. Lav små boller af farsen og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.
3. Steg det hakkede løg brunt
4. Tilsæt tomat, chili og vand.
5. Smag til med salt og peber

- Server med pasta :-)
6. Bland de stegte kødboller i sovsen, og 

Ingen kommentarer: