søndag den 2. oktober 2011

Quiche Lorraine


Quiche Lorraine er egentlig bare et fransk ord, for tærte med bacon og ost. Det smager virkelig godt, og så er det super nemt at lave. :)



Du skal bruge:
  • Tærtebund (jeg køber den bare - det smager ligeså godt:))
  • Bacon
  • 3 æg
  • 2 dl cremefraiche
  • 75 g mozarella
Det gør du:
1. Bred tærtebunden ud i tærtefadet, og forvarm denne på 200 grader i ca. 15 min.
2. Steg bacon - det behøver ikke være gennemstegt, da det bliver færdigt i ovnen
3. Bland æg og creme fraiche sammen, pisk. Bland osten i.
4. Tag tærtebunden ud, hæld bacon i bunden og hæld æggemassen ud over.
5. Bag ved 200 grader i ca. 20 minutter - eller til æggemassen er fast, og tærten er gylden.

Server med grøntsagsstænger, for at få noget "friskt" til retten.


1 kommentar:

Vanessa sagde ...

NUMME NUM! :D Lækker opskrift. Jeg prøvede den, dog puttede jeg løg og broccoli i. Det smager dog himmelsk. :D